Ceyda Düvenci, kulağından yaşadığı rahatsız sebebiyle hastaneye kaldırıldı

Ceyda Düvenci hastaneye kaldırıldı Hastaneye kaldırılan Ceyda Düvenci Durumum ciddi
Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu Ceyda Düvenci, kulağından yaşadığı rahatsız sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğunu belirten güzel oyuncu, hayranlarını üzdü.
Ceyda Düvenci, kulağından yaşadığı rahatsızlık sebebiyle hastanelik oldu. Durumunun ciddi olduğunu belirten güzel sanatçı, bu haberle hayranlarını üzdü. Güzel oyuncu Ceyda Düvenci, yaşadığı kulak rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan paylaşan Düvenci, durumunun ciddi olduğunu açıkladı.
İki gündür hastanede
İki gündür hastanede yattığını söyleyen ve sağlık durumunun ciddi olduğunu açıklayan Ceyda Düvenci, durumunu merak edecek takipçilerine şu satırları yazdı ''Hastanede 2. günüm. Doktor bu gece de kalmamı istedi. Çok ağır bir orta kulak iltihabı atlatıyorum anladığım kadarıyla. Diğer bütün mikropları 24 saatte kovduk şükür. Sağlık her şeyin başı. Yine önemini hatırlattı."

Gazete Başlıkları 1 Mart 20199, Gazete manşetleri , Kısa Kısa Günün Özeti - Haber, Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum'da dikkat çeken mesajlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda halka hitap etti. 1200 yataklı şehir hastanesinin Erzurum'a kurulacağı müjdesini veren Erdoğan, kent içi trafiğini tramvay ile rahatlatmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.Gazete 1. Birinci Sayfaları
Kısa haberler güncel son dakika gelişmeleri