Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bodrum'da






Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bodrum'da


Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tanzim satış cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanzim satış noktalarına ilişkin eleştirilerine Bodrum'dan cevap verdi. Erdoğan, kuyrukların yokluk değil varlık kuyrukları olduğunu söyledi.

"BODRUM'U BU ÇİLEDEN KURTARALIM"


İstanbul gibi bir şehrin belediye başkanlığını yapmış biri olarak konuştuğuna işaret eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"İstanbul ile Bodrum'un ilişkileri, irtibatı ne haldedir, bunu sizler de gayet iyi biliyorsunuz. İstiyorum ki artık Bodrum'u bu çileden kurtaralım. Bunun için de ismi gibi temiz, sağlam, güçlü bir adayı bizler size takdim ediyoruz. İşte Tahir... Bodrum'a artık hakikaten bir doktor gerekiyordu ki buraya gerekli müdahale yapılmış olsun. İkinci bir doktoru Muğla'ya, Mehmet Nil Hıdır Bey'i... Onu da Muğla'nın geneline... Tabii ki üçüncü bir doktor da Cumhurbaşkanı olarak biz de Muğla'ya ve Bodrum'a bugüne kadar yapılmayan hizmeti getirelim istiyoruz. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. Cumhurbaşkanıyla, Muğla Büyükşehirle, Bodrum ilçe belediyesiyle inşallah 31 Mart'ta gönül belediyeciliğine hazır mıyız? Milli iradenin Bodrum'da hakimiyetine hazır mıyız? Hep birlikte artık bu olumsuz gidişi tersine çevirmeye hazır mıyız? Öyleyse gelin el ele verelim. Bir Cumhur İttifakı sağlamış bulunuyoruz. Cumhur İttifakı ta 15 Temmuz ardından başladı, yeni sisteme geçişle birlikte taçlandı.

Mehmet Nil Hıdır 


AK PARTİ'NİN BODRUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHİR ATEŞ.

Günün Haber özetleri turko Günün Haberleri Gazete manşetleri tam sayfa sondakika haberler Magazin Spor medya News and Weather Canlı TV Canlıtv Turko haber Turko tv Turco tv İstanbul Ankara İzmir Adana
Evler datça'da yaz kış kiralık evler datça kiralık ev sahibinden datça günlük kiralık ev datça kiralık yazlık denize sıfır günlük kiralık yazlık datça palamutbükü datça'da yaz kış kiralık evler datçada denize sıfır kiralık yazlık datça karaincir kiralık yazlık datça kiralık villa havuzlu datça kiralık apart datça apart evler fiyatları Video Haber Turkotv